måndag 29 oktober 2012

Godaste muslin

Vem sa att allt god musli måste dränkas i socker och konserveringsmedel? Som dessutom kostar skjortan? Nej, här är ett recept som jag själv äter varje morgon:)

1/2 dl Linfrön
 1/2 dl Solrosfrön
1/2 fiberhavregryn
1/3 dl kokos
1/2 dl mandel
 
Anledningen till de halva måtten är för att de ska få plats på en plåt utan
att ligga för tjockt.
 
Hacka mandeln och lägg tillsammans med allt annat på en plåt. Rosta högt upp
i ungen på 225 grader. Det går snabbt så plocka ut och titta på blandningen
redan efter 3-5 min. Låt svalna och lägg sedan i en burk.
Servera gärna med hackad banan.
 
Det går så snabbt att man kan göra den samma morgon om man
har svårt att hinna ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar