torsdag 4 september 2014

Att flytta

Just nu så har vi legat mitt i en flytt ganska länge. Redan i våras så började vi tömma lägenheten i Jönköping på möbler, böcker och sånt vi inte använde och fick sova på en bäddmadrass. Möblerna slängdes eller sparades hos våra föräldrar, vi försökte även sälja men hittade ingen intresserad.

Vi flyttade till ett rum i Stockholm där väldigt lite av våra ägodelar fick plats och i princip allt låg kvar i sina kartonger. Innan första augusti skulle lägenheten i Jönköping vara flyttstädad och innan första september så skulle även den i Stockholm vara klar.

Att flytta två gånger så tätt in på är väldigt slitsamt och tär inte minst på ett förhållande. Man är så trött att man skäller ut varandra för småsaker och det är psykiskt jobbigt att veta att man snart ska flytta igen. Just nu så har vi ingenting i Eskilstuna. Vi sitter på golvet för att se på TV och äter mat ståendes vilket också kan slita på en. Det gäller bara att acceptera att det är jobbigt nu men att det finns ett slut. Bara man får in det viktigaste så rullar resten på. Imorgon kommer soffa och köksbord från Mio och det kommer att bli så skönt. Att kunna sitta ner ska verkligen bli en lyx. Sen på söndag så kommer mina föräldrar men en säng och köksstolar som de varit snälla nog att ha hos sig efter flytten från Jönköping. Då kommer jag nog att på allvar börja tycka om att bo i Eskilstuna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar